• Advertisements

Cum aduci o femeie la orgasm în funcţie de zodie

Berbec

Femeia Berbec are nevoie de un bărbat indecent şi spontan în pat pentru a simţi valurile de plăcere. Are orgasm, dacă bărbatul o domină în timpul sexului, dar ea îl domină pe el în relaţie. Dacă el conduce relaţia şi o joacă pe degete, iar ea ştie asta, cu greu va avea orgasm… Nu îi va oferi satisfacţia de a se afişa într-o postură atât de vulnerabilă în faţa lui.

Cât despre ce tehnici de stimulare îi plac, tot ce ţine de zona capului îi provoacă senzaţii sublime. O mână care o apucă de păr, o muşcătură de lobul urechii sau un deget plimbat pe buzele ei îi declanşează orgasmul. O fantezie care îi trezeşte simţurile este cea în care este legată de mâini.

Taur

Femeia Taur este una dintre cele mai senzuale zodii, aşa că are nevoie de un partener atent la nevoile ei. Un bărbat care priveşte sexul ca pe un sport o lasă rece. Unul care nu se grăbeşte cu preludiul şi ştie cum să pregătească atmosfera perfectă pentru sex o atrage. Bărbatul cu care face sex, trebuie să îi dedice mult timp în relaţie, căci nu se va relaxa cu un iubit care o neglijează.

Cât despre ce tehnici de stimulare îi plac, acest nativ simte valuri de plăcere atunci când partenerul îşi plimbă mâinile pe trupul ei în timpul sexului şi alege o poziţie din care îi poate dezmierda cu sărutări fierbinţi gâtul. O fantezie care îi trezeşte simţurile este cea în care o răsfeţi cu un masaj erotic.

Gemeni

Femeia Gemeni are nevoie de o aprigă stimulare mentală pentru a avea orgasm, aşa că se va plictisi teribil în pat cu un bărbat care crede că sexul înseamnă doar activitate fizică. Are nevoie de un bărbat cu simţul umorului, cu propuneri nebuneşti şi cu multă imaginaţie, atât în pat cât şi în afara lui.

Cât despre ce tehnici de stimulare îi plac, femeia Gemeni apreciază un sms incendiar primit cu câteva ore înainte sau un film porno vizionat în timpul preludiului. Adoră să fie atinsă pe mâini, aşa că dacă partenerul i le prinde deasupra capului, merge la sigur. O fantezie care îi trezeşte simţurile este cea în care îşi tachinează iubitul în fel şi chip.

Rac

Femeia Rac adoră să se supună partenerului ei în timpul sexului. Nu va avea însă curajul să se lase pe mâna oricui. Are nevoie de un bărbat afectuos în relaţie, care să îi inspire încredere, pentru a simţi fiori de plăcere. Rolul de femeie supusă presupune şi un partener cu iniţiativă, care să îi dicteze ce să facă în pat.

Cât despre ce tehnici de stimulare îi plac, femeia Rac va ajunge cu siguranţă la orgasm dacă i se ating într-un mod senzual sânii, ori cu mâinile ori cu buzele. Adoră sărutul franţuzesc aşa că sunt mai mari şanse să atingă orgasmul, dacă îşi sărută cu patimă iubitul în timpul partidei de sex. O fantezie care îi trezeşte simţurile este cea în care partenerul îi dă ordine în pat.

Leu

Femeia Leu poate intimida cu uşurinţă un bărbat în pat pentru că este o fire extravagantă şi dominatoare. Are nevoie de un bărbat cu o personalitate puternică, care să-i poată face faţă. În pat pune mare accent pe modul cum arată, aşa că nu va avea orgasm, dacă a făcut puţină burtică sau i-a apărut un coş.

Cât despre ce tehnici de stimulare îi plac, femeia Leu va simţi valuri de plăcere atunci când partenerul ei o strânge cu forţă de mijloc sau îi sărută tot spatele. Îi plac poziţiile de sex inedite şi care dau bine, pentru că, asemenea unui bărbat, o excită stimulii vizuali. O fantezie care îi trezeşte simţurile este cea în care îşi domină partenerul în pat, iar el o înduplecă cu complimente.

Fecioară

Femeia Fecioară crede că totul ţine de tehnica, aşa că apreciază un bărbat care ştie cum să o atingă, unul care o întreabă ce îi place mai mult şi care pune în practică ce a învăţat. Fanteziile şi jocurile erotice nu îi trezesc aşa de mult interesul. O atrag tocilarii, acei bărbaţi care nu au avut foarte multă experienţă cu sexul opus şi care sunt mult mai dornici să înveţe şi mai uşor de manevrat.

Cât despre ce tehnici de stimulare îi plac, femeia Fecioară îl va ruga pe iubitul ei să zăbovească cu săruturile pe abdomenul ei, înainte unei partide de sex oral. Odată ce începe partida de sex normal nu va întârzia să aibă orgasm. O fantezie care îi trezeşte simţurile este cea în care iubitul joacă rolul de sclav care îi îndeplineşte toate dorinţele.

Balanţă

Pentru femeia Balanţă contează abordarea celui cu care urmează să facă sex. Chiar dacă s-a certat cu iubitul ei, în cazul în care o aşteaptă cu o cină la lumina lumânărilor, ea i se va dărui total, indiferent de conflictele dintre ei. Un bărbat care o tratează ca pe o femeie oarecare nu îi va provoca decât indiferenţă.

Cât despre ce tehnici de stimulare îi plac, femeia Balanţă are un posterior foarte sensibil la atingere, aşa că va atinge culmile plăcerii, atunci când iubitul o ţine de posterior în timpul sexului. Este o femeie căreia îi place să ofere în pat, aşa că o fantezie care îi trezeşte simţurile este cea în care îl răsfaţă pe iubitul ei cu diverse ritualuri, cum ar fi masajul cu un ulei afrodisiac.

Scorpion

Femeia Scorpion reprezintă o provocare între aşternuturi chiar şi pentru cel mai dezinhibat bărbat. Ea nu are nevoie de un partener exemplar, ci doar de unul care să o lase să se manifeste în voie. În aşternut, trăieşte sexul cu mare intensitate. Un bărbat care o priveşte cu consternare nu reuşeşte decât să o enerveze.

Cât despre ce tehnici de stimulare îi plac, femeia Scorpion se excită cel mai uşor atunci când partenerul ei merge direct la ţintă. Zona sa intimă este deosebit de sensibilă, astfel că o mână plasată în interoriul coapselor este preludiul perfect. Poziţiile de sex care îi stimulează şi clitorisul o aduc garantat la orgasm. O fantezie care îi trezeşte simţurile este cea în care îmbină plăcerea şi durerea în timpul sexului.

Săgetător

Femeia Săgetător este o exploratoare în aşternuturi, aşa că are nevoie de un partener gata pentru călătorii pe distanţe lungi. Tinde să aibă mai uşor orgasm într-o relaţie bazată pe sex, în care partenerul nu o constrânge cu dorinţa unui angajament emoţional. Are nevoie să se simtă liberă în afara dormitorului, pentru a trăi senzaţii tari în interiorul lui.

Cât despre ce tehnici de stimulare îi plac, femeia Săgetător adoră să fie tachinată cu atingeri în jurul zonei sale intime, cum ar fi o masare uşoară a coapselor. Îi plac şi gesturile indecente, cum ar fi pălmuţele sau zgârieturile uşoare. O fantezie care îi trezeşte simţurile este cea în care partenerul o surprinde cu o poziţie sau o atingere nouă.

Capricorn

Femeia Capricorn este recunoscută pentru rezistenţa ei în aşternut. Doar un bărbat care reuşeşte să i se strecoare pe sub piele reuşeşte însă să vadă această latură a ei. Aşa că ea are nevoie de un partener persistent, care să o asigure că intenţiile lui sunt curate, căci acest nativ nu reuşeşte să atingă climaxul decât alături de un partener ce îi oferă stabilitate.

Cât despre ce tehnici de stimulare îi plac, femeia Capricorn adoră să fie atinsă cu diferite obiecte în timpul sexului, de la un vibrator, până la o pană fină. Urcă pe culmile plăcerii atunci când iubitul ei îi ia capul între mâini şi o trage mai aproape de el sau când îi manevrează picioarele în timpul unei poziţii de sex. O fantezie care îi trezeşte simţurile este cea în care încearcă să prelungească cât mai mult partida.

Vărsător

Femeia Vărsător detestă lipsa de imaginaţie şi tradiţionalul inclusiv între aşternuturi. Aşa că un partener care nu îi trezeşte interesul în afara dormitorului nu îi va oferi în pat fiori de plăcere. Ea are nevoie de un bărbat inventiv, care să primească cu braţele deschise orice propunere sexuală din partea ei, oricât de neconvenţională ar fi.

Cât despre ce tehnici de stimulare îi plac, femeia Vărsător se topeşte de plăcere atunci când partenerul ei alege o poziţie de sex din care să îi poată strânge gambele sau să îi poate săruta gleznele. O fantezie care îi trezeşte simţurile este cea în care joacă diferite roluri în pat cu iubitul ei.

Peşti

Femeia Peşti consideră că emoţia actului este motorul plăcerii fizice, aşa că tinde să aibă orgasm cu un bărbat care îi provoacă fluturaşi în stomac, indiferent că se află sau nu într-o relaţie serioasă cu el. Important este să existe o chimie puternică între cei doi, pentru ca acest nativ să simtă valuri de plăcere.

Cât despre ce tehnici de stimulare îi plac, femeia Peşti are un fetiş pentru picioare, aşa că un preludiu în care partenerul îi masează cu uleiuri aromate picioarele, oprindu-se să-i dezmierde degetele, este baza perfectă pentru orgasm. O fantezie care îi trezeşte simţurile este cea în care simte că se contopeşte cu iubitul ei în timpul sexului, atât fizic, cât şi spiritual.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: