• Advertisements

Barbatii vor sani naturali

Multe femei aleg operatia de marire a bustului pentru ca au complexe legate de aspectul lor fizic si sunt sigure ca barbatii adora sanii mari si fermi. Totusi, sunt toti barbatii de acord ca iubitele lor sa apeleze la operatii estetice?

Surprize, surprize! Multi barbati si-au schimbat preferintele, iar majoritatea si le-au mentinut de-a lungul anilor. Acesti domni prefera sa admire si sa mangaie o pereche de sani naturali!

Ce spun barbatii ?

Mai multe siteuri de profil au realizat studii in care au intrebat 2000 de barbati ce preferinte au in privinta sanilor si operatiilor estetice.

Rezultatul? 89% dintre barbati prefera ca iubitele lor sa isi pastreze calitatile cu care au fost inzestrate de mama natura, mai precis sani mici dar naturali, decat sa investeasca in “doua bucati de plastic”.

Un sustinator inrait al sanilor naturali este actorul Russel Brand, pe care il cunosti cu siguranta din filme precum « Forgetting Sarah Marshall » sau « Bedtime Stories », poate si datorita relatiei cu solista Katy Perry. Russel este de parere ca sanii naturali arata nemaipomenit datorita “simetriei, catifelarii si rotunjimii… dar si sensibilitatii la atingere”.

Mai mult decat atat, 47% dintre barbati au atins sani siliconati si o majoritate covarsitoare de 90% dintre acestia sunt de parere ca mai mare nu inseamna intotdeauna si mai bine. Multi dintre ei au dezvoltat chiar o teama fata de silicoane, nestiind exact ce gesturi au voie si nu au voie sa faca pentru a nu dauna noii perechi de sani.

Pe de alta parte, 1/3 din barbatii amatori de sani siliconati sustin ca ar fi fericiti sa plateasca operatia de marire a bustului pentru femeile din viata lor.

O latura comica a acestor studii este aceea cu privire la sutienele push-up. Barbatii considera ca, sutienele push-up sau cu pernite de silicon sunt ” o reclama falsa a produsului original”.

Si ce spun femeile?

Sondajele si-au indreptat atentia nu doar asupra barbatilor, ci si asupra femeilor, 2000 la numar, care par sa aiba pareri destul de diferite in legatura cu sanii, pe care ii considera un simbol al feminitatii si fertilitatii si care merita orice investitie si infrumusetare.

Astfel, 55% dintre femeile care au raspuns sondajelor afirma ca ar apela oricand la medicul estetician pentru niste sani voluptuosi sau pentru niste buze extrem de senzuale, iar 9 din 10 astfel de femei prefera injectiile cu silicon, in defavoarea traditionalei interventii chirurgicale, care se reface mai greu si poate lasa cicatrici sau in urma careia pot surveni complicatii.

Sondajele ne arata si faptul ca aproape 50% dintre femei cred in mitul urban conform caruia implanturile cu silicon pot exploda in timpul unei calatorii cu avionul, ceea ce dovedeste lipsa de informare a acestora despre implanturile cu silicon si dorinta nebuna de a placea, cu orice pret.

2 din 5 femei au marturisit ca, daca ar dispune de banii sau curajul necesare, ar recurge la sculptarea chirugicala a soldurilor, abdomenului si feselor.

Multi medici esteticieni sunt uimiti sa constate ca majoritatea femeilor care vin la cabinetele lor pentru o marire a sanilor, iau aceasta decizie exclusiv singure si nu pentru ca partenerii lor nu sunt multumiti de formele naturale. Aceste femei sunt nemultumite de felul in care arata, ba chiar se considera imperfecte, cand de fapt sanii lor naturali ar putea fi un motiv de invidie pentru multe alte femei.

Ce inseamna asta? Fie ca nu cunosc indeajuns felul in care gandesc barbatii, fie ca sunt prea complexate si negativiste incat uita ca au un barbat langa ele care le iubeste exact asa cum sunt. O mana de ajutor o dau si multe manechine prezente peste tot si care par niste papusi Barbie cu buze, sani, nas, fund din silicon.

Concluzia?

Mai putin de 1/4 din barbatii intervievati prefera silicoanele!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: