• Advertisements

Ce este Swingul?

Pe de o parte, swingul este un dans în care partenerul se schimbă de mai multe ori în timpul „melodiei” , iar paşii de dans sunt mereu alţii. Acelaşi lucru se întâmplă şi din punct de vedere sexual.

La o căutare pe Google a sintagmei „cuplu căsătorit”, ai ghicit, am găsit o mulţime de cupluri dornice să experimenteze cu alte cupluri.

Curiozitatea m-a determinat să formez câteva dintre numerele de telefon postate. Aşa am aflat de la două cupluri căsătorite cum este să introduci swingul în rutina vieţii sexuale.

Tot mai mulţi oameni implicaţi în relaţii serioase doresc să experimenteze sexul cu alte persoane, dar fără să îşi înşele partenerul.

Din păcate pentru ei, în momentul de faţă, în România nu există decât un singur club de swing oficial. Orice club de swing care doreşte să primească atestat de funcţionare trebuie să îndeplinească nişte criterii stricte pentru a putea funcţiona ca atare.

În primul rând, el trebuie să iasă de sub incidenţa legii care interzice prostituţia.

De aceea, din luna iulie a anului trecut s-a înfiinţat „Prima Asociaţie Oficială a Swingerilor din România”, asociaţie ce oferă atestate de funcţionare în concordanţă cu legea cluburilor de swing.

Deţinătorul clubului „Pleasure Dome Swingers Club”, singurul club de swing oficial până în prezent din România, a povestit pentru Unica.ro cum se desfăşoară o petrecere de swing, ce preferă clienţii în materie de sex şi cum poţi deveni membru select al clubului.

Cum petrec swingerii români?

„Majoritatea vine împinsă de curiozitate, dar cu o oarecare reţinere faţă de ceea ce va gasi în club. În scurt timp cuplurile ajung să se simtă ca la ele acasă. Noi nu-i obligăm pe clienţii noştrii să facă sex la o petrecere sau să interacţioneze cu alte persoane. Încurajăm, în schimb, orice tip de fantezie pe care ei vor să o materializeze”, explică deţinătorul clubului.

Potrivit spuselor lui, în cadrul unei petreceri de swing 20% dintre clienţi preferă să „admire” şi să interacţioneze doar cu partenerul de cuplu, în timp ce restul de 80% practică sexul cu alte persoane.

Prezenţa la o petrecere de swing nu-ţi garantează că vei face sex. Trebuie să fii pe gustul cuiva care să-ţi împărtăşească fanteziile şi să fie dispus să experimenteze cu tine.

În general, la o petrecere de swing vei întâlni heterosexuali sau femei bisexuale. Bisexualitatea masculină este întâlnită şi ea, dar foarte rar.

Ce practici sexuale preferă swingerii români?

Românii sunt lipsiţi de inhibiţii. Potrivit spuselor patronului, membrii clubului său preferă cea mai exhibiţionistă formă de swing, swingul deschis sau pe româneşte, orgia sexuală. Mai multe cupluri fac sex în aceeaşi încăpere, schimbându-se partenerii între ei după cum îşi doreşte fiecare.

Membrii clubului nu se dau, însă, în lături de la swingul soft sau cel închis.

După cum îi spune şi numele, swingul soft este o formă „inocentă” de swing. În acest caz un cuplu doar se incită prin jocul cu alte persoane, fără să facă sex cu acestea.

Swingul închis se petrece într-un mediu mai intim, alături de partenerul de cuplu, dar şi de alte persoane.

Un cuplu plăteşte 200 de lei pentru a se bucura de experienţa swing-ului. Preţul este unic şi include atât intrarea în club, cât şi toate facilităţile clubului.

Cum devii membru al clubului de swing?

„În clubul nostru acceptăm doar cupluri care ne permit sa le selectam după anumite criterii. Unul dintre criterii ţine de sănătatea lor sexuală”, precizează patronul clubului.

Bărbaţii care nu sunt implicaţi în relaţii de cuplu nu pot deveni membri. Doar cuplurile şi femeile singure au acest privilegiu. Un bărbat poate însă, să participe la o petrecere dacă este însoţit de un cuplu, deja membru al clubului.

Deţinătorul clubului ne-a mărturisit că unii clienţi străbat chiar şi sute de kilometri pentru a petrece în club, iar clienţii sunt atât din România, cât şi din alte ţări.
Swing-ul şi viaţa de cuplu

Swing-ul devine o afacere în România, fapt care dovedeşte deschiderea tot mai mare a unor cupluri către experienţele sexuale non-monogame.

Nici nu ar trebui să ne mirăm. Swing-ul aduce multe avantaje în cuplu, a observat patronul clubului de swing în cei trei ani de activitate ai „Pleasure Dome”.

„Multe cupluri recunosc faptul că relaţia lor s-a consolidat după primele experienţe de swing. Clienţii noştrii mărturisesc că li se pare incredibil de excitant să împarţi cu partenerul de viaţă fantezii şi dorinţe atât de intime. Astfel, evitaţi adulterul şi vă bucuraţi împreună de experienţe sexuale inedite”, spune acesta.

Două cupluri căsătorite confirmă cele spuse mai sus. Ambele au mărturisit că relaţia lor de cuplu a devenit mai strânsă şi mai palpitantă cu ajutorul swingului.

În lipsa unui loc „special amenajat”, swingerii improvizează. De aceea apar atâtea anunţuri cu tentă sexuală.

Andrei(29) şi Oana(24) sunt căsătoriţi de doi ani de zile. După primul an de căsnicie el i-a propus ei să facă sex şi cu alte persoane. Oana a acceptat pe moment. Până în prezent au la activ mai multe experienţe de swing şi nu plănuiesc să se oprească prea curând.

Dacă iubita lui nu ar mai dori să-l împartă şi cu alte persoane, Andrei spune că nu ar duce lipsa varietăţii. El susţine că swing-ul i-a apropiat şi i-a ajutat să comunice deschis despre orice, nu doar în plan sexual.

De gelozie nu s-a pus problema decât la început. Andrei mărturiseşte însă că poţi trece foarte uşor peste gelozie, dacă te bucuri de momentul pe care îl împarţi în primul rând cu partenera, nu cu celelalte persoane.

Întrebaţi dacă aspectul financiar le influenţează în vreun fel alegerea de a face swing, ei răspund prompt că „ în niciun caz, noi facem totul din plăcere”.

Al doilea cuplu care ne-a împărtăşit fără inhibiţii cum îşi piperează viaţa sexuală, recunoaşte că uneori şi aspectul financiar contează. Alin (30) şi Alina (29) spun că fac swing cu plăcere, dar şi influenţaţi de oportunităţile financiare.

Cum se agaţă cuplurile şi cum încing ele atmosfera?

Primul pas poate fi publicarea unui anunţ publicitar în care specifici ce doreşti şi cum poţi fi contactat.

Andrei spune că îl sună multă lume şi ajunge în dormitor doar cu 1% dintre pretendenţi. „Mă interesează felul în care gândeşte celălalt cuplu, dar şi aspectul fizic. Ne trimitem poze pe internet”.

Pentru Alina contează şi vârsta persoanelor cu care intră în contact. Dacă se potrivesc cerinţelor ei, ea îl ia de mână pe Alin şi merg împreună să se întâlnească la „o cafea sau un suc” cu cei aleşi.

Mai departe, în funcţie de dispoziţie, ei se retrag într-un loc mai intim. Andrei niciodată nu invită alte persoane în propria locuinţă pentru a face sex. O cameră de hotel este ideală pentru ocazie deoarece este un teren neutru.

Ambele cupluri susţin că fac cu plăcere orice tip de sex, totul sub semnul fanteziei, dar şi al bunului simţ. Alina mărturiseşte chiar, faptul că i se par extrem de incitante momentele romantice petrecute cu cel puţin 3 persoane.

Experienţele sexuale variate fac sexul în doi plictisitor?

Andrei ne-a mărturisit că sexul în doi este mult mai palpitant de când au început să se delecteze şi cu swing. Pentru Alina sexul doar cu iubitul capătă mai multă savoare, mai ales dacă este făcut după ce te desparţi de un alt cuplu.

Sursa: http://www.unica.ro/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: