• Advertisements

Bucle perfecte

Buclele romantice si stralucitoare au atras intotdeauna atentia si au ramas visul oricarei femei cu parul drept. Vestea buna este ca acum oricine isi poate face bucle cu mai putin efort decat oricand.

Image and video hosting by TinyPic

Dupa cateva sezoane in care parul drept a fost la putere, buclele romantice s-au intors! Potrivit stilistilor, buclele pe care ar trebui sa le adoptam acum trebuie sa fie ceva mai mari si mai sexy decat cele pe care le-am vazut in trecut.

De ce ne place parul ondulat? In primul rand pentru ca buclele incadreaza chipul si estompeaza trasaturile prea puternice, iar in al doilea rand pentru ca ofera iluzia de volum parului fin. Dar obtinerea, si mai important, pastrearea buclelor, este o arta in sine – in special daca parul tau este drept. Pe de alta parte, parul ondulat natural are nevoie de ingrijire speciala, pentru ca tinde sa fie uscat si greu de aranjat.

Acum ceva vreme, femeile se straduiau destul de mult sa-si onduleze parul, lucru care se intampla in special pentru vreun eveniment deosebit, tocmai din cauza dificultatii cu care buclele erau obtinute.

Bigudiurile

Bigudiurile, pe care multe dintre noi le-am testat, si care s-au dovedit a fi o solutie eficienta mai mult in saloanele de coafura, au fost inlocuite treptat de alte metode. Principala problema a bigudiurilor este data de timpul destul de lung pe care trebuie sa il petreci cu ele in par. Daca alegi sa le pui seara, nu prea reusesti sa dormi, iar daca le pui in timpul zilei, va trebui sa te asiguri ca nu vei avea musafiri… O alta problema este aceea ca nu te poti descurca in totalitate singura. Vei avea nevoie de “asistenta” pentru a rula pe bigudiuri si suvitele de la spate, pe care nu le vezi. Un avantaj foarte important oferit de bigudiuri este acela ca nu dauneaza in niciun fel parului, spre deosebire de alte metode de ondulare.

Ondularea permanenta

Este o solutie radicala, cu efecte ireversibile asupra parului tau, ceea ce poate fi tragic daca nu iti place prea mult rezultatul final. Solutiile folosite pentru ondularea permanenta afecteaza structura firului de par, ceea ce duce la o degradare a acestuia. Cu toate ca s-au schimbat destul de multe lucruri fata de trecut, substantele chimice folosite sunt in continuare daunatoare parului.

eva.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: