• Advertisements

Se poarta salopetele

Tendinţele jucause si extrem de feminine sunt printre cele mai fierbinti tendinţe din această vară. Aceste piese super elegante şi confortabile pot fi vazute peste tot pe podiumuri şi la moda străzii, de asemenea. Când toţi au crezut că au fost uitate, salopetele a făcut o mare revenire pe scena de moda din 2010.

Photobucket
Photobucket

Ultimele tendinţe in moda salopetelor îmbrăţişează simplitatea cu stilul si confortul. Pentru un look casual chic, opteaza pentru design sportiv si elegant in culori neutre care funcţionează foarte bine pentru orice ocazie, oferindu-vă un aer clasic, sofisticat. Pentru un plus de savoare, ele se potrivesc cu sandalele gladiator, sosete sau accesorii chic.

Photobucket
Photobucket

Salopeta zilele noastre este mult mai sofisticata şi versatila, piese care vin într-o mare varietate de culori, ţesături şi desene sau modele, oferindu-vă infinite posibilităţi pentru această vară. Salopeta de blugi şi salopeta din bumbac sunt printre cele mai tari piese din 2010. Chiar si fashionistele mai indraznete se pot bucura de purtarea acestor achiziţii la modă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: