• Advertisements

Coafuri pentru mirese

O tinuta eleganta nu inseamna nu doar frumuseţea şi unicitatea rochiei, dar, de asemenea, o coafura si un machiaj perfect adecvate. Pentru ziua nuntii, coafura trebuie să fie aleasa în funcţie de forma feţei dumneavoastră, trasaturile faciale, tipul şi lungimea parului, dar, de asemenea, luând în considerare rochia.

Photobucket
Photobucket

Aceasta coafura franceza, inspirat de tendinţele anilor ’20, poate fi alegerea perfecta pentru o mireasa cu parul de lungime medie, care este în căutarea aspect rafinat. Este o coafura perfecta, care funcţionează pentru toate femeile, indiferent de forma fetei.

Photobucket

Photobucket

Dacă aveţi un păr lung, strălucitor şi dacă sunteţi în căutarea unei aparitii sexy in ziua nuntii , buclele moi cu volum sunt cea mai bună opţiune. Puteţi alege coronite, care vă pot transforma într-o prinţesă adevărată, dar numai în cazul în care rochia ta se potriveşte cu acest tip de accesorii. Aceasta este o coafura care funcţionează la femeile cu feţe pătrate şi ovale.

Par cret

Photobucket

Photobucket

Indiferent de forma fetei , acesta este un aspect elegant şi natural, de aceea aveti posibilitatea de a folosi diferite accesorii. Coronite, flori naturale, coronite de flori şi ace de păr supradimensionate.

Aceasta cocuri se potrivesc la pentru femeile care au o faţă în formă de inimă sau ovala.

Photobucket
Photobucket
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: