• Advertisements

Coafuri la moda pentru parul mediu

Tunsorile medii sunt unele dintre cele mai populare din lungimile părului alese de către femei, datorită faptului că această lungime a părului ofera versatilitate mai multa ca si părul scurt şi necesită o mai mica întreţinere decât parul lung. Există o varietate de coafuri medii de a alege in această vară şi aici sunt unele dintre cele mai populare coafuri care au capacitatea de a inmuia trasaturile faciale şi de a spori frumusetea si stilul.

Dezordonat si asimetric:

Photobucket
Photobucket

Bucle:

Photobucket
Photobucket

Buclele sunt fierbinti in acest sezon, deoarece acestea pot crea un aspect adorabil, senzual si nevinovat. Fie naturale sau create, buclele arata perfect pe păr mediu şi culorile deschise par a spori frumusetea acestui tip de bucle.

Coafuri Vintage

Photobucket
Photobucket

Aspectul de epocă este foarte popular în această vară, deoarece emana rafinament si eleganta, atribute cu care femeile se potrivesc perfect. Crearea acestui tip de coafura va necesita un pic de calificare, dar cu un pic de practică, se poate învăţa pentru a crea valuri de epocă. Potrivita pentru diferite ocazii, acest tip de coafura poate spori frumusetea naturala si stilul.

Păr lins si drept

Photobucket
Photobucket

Coafurile drepte sunt au fost întotdeauna şi vor fi la moda. Pentru a oferi coafurii tale drepte un pic de eleganta puteţi opta pentru capete buclate pentru a obţine un look fabulos elegant perfect pentru orice tip de ocazie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: