• Advertisements

Tipuri de sutiene

Deşi lenjeria este adesea camuflata sub hainele noastre este important să se acorde atenţie la sutien. Acesta nu ar urma să completeze doar sanii si decolteul, dar va aprinde, de asemenea, stilul tău de constiinta.

Următoarele stiluri de sutiene pot face minuni cu decolteul voastru:

Photobucket

•Sutienul tip nud: Includeţi cel puţin unul dintre aceste tipuri de sutien in garderoba ta. Ca una dintre invenţiile revoluţionare, acestea pot fi în mod corespunzător ascunse sub un tricou simplu şi, de asemenea, sub o rochie de seară plina de farmec. Alegeti acest tip de lenjerie în functie de tonul pielii . Asiguraţi-vă că, dacă ai un ten tonifiat cald, vei alege nuante de caramel şi aurii. Iar, dacă ai pielea rece opteaza pentru nuanţe de roz.

Photobucket

•Sutienul din dantela: Fie că vă limitati la culori neutre ca alb-negru sau la tonuri radiante aceste tipuri de suntien sunt foarte sexy. Tesatura va vorbi de la sine, vei arata splendid si te vei simti o adevarata femeie fatala.

Photobucket

•Sutienul push-up: Secretele pentru a avea un decolteu imaculat şi perfect este un sutien push-up de o înaltă calitate . Deşi unii ar putea exagera cu privirea, cu toate acestea, dacă alegeţi dimensiunea cea mai bună , precum şi materialele, veţi beneficia de o experienţă de neuitat.

Photobucket

•Sutienul fara bretele: Cele care ar dori să arate senzational cu rochii de seara vor fi încântate să aibă un sutien fara bretele. Aceste sutiene pot fi purtate atât cu bluze decoltate si rochii si creeaza un aspect natural.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: