• Advertisements

Lancome Génifique Youth Activating Cream

Prima formula de crema din gama Génifique, acest produs extraordinar, imbogatit cu un ingredient activ pentru a intensifica expresia codului genelor pentru proteinele importante din structura pielii, estompeaza ridurile fine intr-o ora de la aplicare.

Génifique Youth Activating Cream are efecte spectaculoase: pielea este mai catifelata si mai luminoasa si tenul este mult mai uniform. Textura sa foarte hidratanta are un efect imediat de ultra-catifelare, lasand pielea cu un aspect mai plin si mai neted la atingere. Crema are o textura matasoasa ce se absoarbe rapid, avand un miros delicat, dar subtil.

51 de femei au testat efectele cremei sub supravegherea unui dermatolog: pielea este mai neteda imediat, mai moale si calmata. Aceste rezultate au fost confirmate si se pot observa si mai bine dupa 1 luna de la aplicare.

Pielea isi recapta aspectul si catifelarea incredibila a pielii mai tinere.

Cu formula sa ultra-hidratanta si efectul imediat asupra stralucirii si catifelarii pielii, Génifique Youth Activating Cream se potriveste perfect pentru femeile de 30-40 de ani. Iar pentru femeile care sunt in continua miscare, Génifique Youth Activating Cream este si in ambalaj pentru calatorie de 30 ml.

In ceea ce priveste pretul pentru Genifique Youth Activator Cream, aceasta are un pret public estimat de 450 – 480 RON.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: